Štěňata strakatá

IMG_5607Každoročně na jaře pořádáme setkání mladých českých strakatých psů, těch, kteří se narodili v předešlém kalendářním roce.

Akce se jmenuje Štěňata strakatá. Zváni  na akci jsou jsou jak majitelé štěňat, tak chovatelé a majitelé krycích psů – tatínků. Cílem je se mezi sebou seznámit, pohrát si a dozvědět se, co všechno se strakáči mohou naučit. Prokonzultovat případné problémy výchovné a v neposlední řadě se dozvědět něco o možnostech chovu. Na akci je přítomna poradkyně chovu a někteří ze zkušených chovatelů a výcvikářů, kteří připravují program a jsou k dispozici pro případné dotazy účastníků.

Foto minulých ročníků naleznete zde a zde.

Případné dotazy na info@spolekstrakacu.cz či telefonicky 607 128 666 – Jolana Nováková

Štěňata strakatá v roce 2021 (pro štěňata narozená v roce 2020)

Se zarmoucením oznamujeme, že akci Štěňata strakatá nebudeme moci uskutečnit v původně plánovaném dubnovém termínu. Náhradní termín akce vyhlašujeme na 22. – 24. října 2021. Věříme, že tou dobou už bude situace klidnější, většina z nás bude očkovaná a snad nás nepřekvapí nějaká další mutace toho protivného viru.

Proklik na přihlašovací formulář zde

Seznam přihlášených