Pes roku

Po vzoru let 2009-2020 vyhlašují Spolek českého strakatého psa a KCHMPP soutěž o výstavně nejúspěšnějšího psa, fenu, veterána, chovatelskou stanici a pracovně nejúspěšnějšího strakáče v roce 2021.

Soutěžní sezona běží od 1.11.2021 do 31.10.2022.

!!! Soutěžit mohou psi, jejichž majitel je  členem Spolku ČSP  nebo KCHMPP (výsledky se započítávají za dobu členství, nikoli zpětně)

Celkové výsledky 2021

Výsledky soutěže v letech:

2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015 2016  2017  2018  2019 2020

Pracovní pes roku

Sportujete se svým strakáčem na úrovni zkoušek nebo závodů?
Zapojte se do soutěže o titul „Pracovní strakáč“.

Vše potřebné se dozvíte zde: Pracovní strakáč – pravidla, hlášení úspěchů, výsledky

Výsledky pro Pracovního strakáče hlaste prostřednictvím výše uvedeného odkazu, nebo posílejte na: pracovni.strakac@seznam.cz

Výstavní pes roku

Udělovaným titulem je Pes roku, Fena roku, Veterán roku.

Vítězem bude vždy jedinec/stanice s největším počtem bodů. Hodnocení se řídí podle platné bodovací tabulky pro získání titulů Klubových šampionů KCHMPP. Započítávají se výsledky z mezinárodních a národních výstav v ČR v aktuálním roce a výstav pořádaných Spolkem ČSP a KCHMPP. V případě rovnosti bodů rozhoduje pořadí na kluby pořádaných výstavách. Majitelé bodovaných jedinců i chovatelských stanic musí být členem Spolku ČSP nebo KCHMPP.

V případě dotazů pište, prosím, na: katka.milbachova@dakam.cz

Systém bodování zde bodováníi výstavní pes

Strakatá turistika

Víc než závody a výstavy vás baví toulání po vlastech českých?  I vy můžete soutěžit. Informace o bodovaných místech, průběžné pořadí či fotogalerie navštívených míst najdete na www.strakataturistika.cz.

Vítězové všech kategorií budou vyhlášeni na schůzi sekce ČSP a Spolku českého strakatého psa konané a odměněni diplomem, a věcnými cenami.
Soutěž probíhá pod patronací Spolku českého strakatého psa a KCHMPP