Pojďte potrénovat na Brno!

Už je to jasné, naše české strakaté nebudeme učit ani vyštěkávat českou hymnu, ani žonglovat lahví Plzně, ani vyměňovat žárovku u Octavie. Na Světovou výstavu psů v Brně v říjnu 2021 natrénujeme prvotřídní představení a všichni jste zvaní, abyste se připojili a vyrazili na trénink k mistryni ve svém oboru – Vandě Gregorové. (Životopis a seznámení s Vandou Gregorovou naleznete v závěru Zpravodaje 29).

Zadání pro Vandu je jasné – aby i se psem, který umí „jen“ chůzi u nohy vyšlo divácky atraktivní představení, při kterém publikum nebude ani dýchat a následným aplausem uletí střecha brněnského výstaviště. Hned po představení se budou davy přihlížejících chodit ptát, co je to za plemeno a konstatovat, že je boží.

 Tréninky by měly probíhat 1x za měsíc či ob měsíc.

 Z každého bude pořízen záznam a nákres a dán k dispozici „dálkově studujícím“.

 Konat by se měly v blízkosti Prahy – Bouda ve Vraném či Kladno.

 Bylo by skvělé se účastnit osobně, ale můžete se připojit i na dálku – online.

 Celé se to trénuje na Světovou výstavu psů 2021 v Brně http://wds2021.cz/ a nepochybně se najde další využití k reprezentaci plemene.

 Cílem je choreografie se psem, kdy pes hlavně chodí u nohy, ale díky důmyslným změnám směru, využívání prostoru i počtu psů by mělo vzniknout divácky velice atraktivní pokoukání.

 Jedná se o unikátní reprezentaci plemene.

 Utužíte vztahy se svým strakáčem, naučíte se něco nového, uvaříte mu hlavu tak, aby byl hodný a odpočíval.

 Sháníme všechny varianty strakáčů.

 Pokud máte pocit, že to to vaše pako nezvládne, ale na podzim v roce 2021 stejně nemáte co dělat, přijďte též, i vaše pako to zvládne, slibujeme

 Přihlašování bude spuštěno přes formulář na začátku této zprávy, stačí párkrát kliknout a pak už to půjde samo…

Otevřeno přihlašování!!! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctH7iU_sKQ2G1V0nYDUJVG19qtcpIa62L-RQCag2Iz2AfBeg/viewform

Dotazy směřujte na evcasit@seznam.cz či pavla.kada@seznam.cz

Za realizační tým se těší Pavla Kadeřábková a Eva Vlasáková Šitnerová

Kdo toho jde?