Prodloužení členství na rok 2022

Stávající členové Spolku ČSP si jednoduše prodlouží členství platbou na účet Spolku ČSP 2900335649/2010, informace o platbě najdete v této tabulce.

Zkopírujte si doklad o platbě –soubor pdf či jpg, maximální velikost 500 kB – internetové bankovnictví všech bank to standardně umí.

Členský příspěvek platí všichni členové (od roku 2022 nezvýhodňujeme společné členství s KCHMPP).

Do systému Administrativy se dostanete tudy (neproklikávejte, zkopírujte do adresního řádku) http://administrativa.spolekstrakacu.cz/clen/prihlaseni.

Pokud nevíte své členské číslo, najde jej zde https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HyyKrwNaNHltfsEU8d2wmXZbOs_mmYo8RkOnxqqU5YE/edit#gid=414527716, Administrátor vám v případě zapomenutého hesla dokáže poslat nové jednorázové.

Po přihlášení zkontrolujte/doplňte údaje o sobě a svých psech, odklikněte žádost o prodloužení členství na rok 2023 a přiložte kopii dokladu o platbě, kterou jste si stáhli z internetového bankovnictví.

 

Nejste už v seznamu členů a chcete se vrátit?

Nepřihlašujte se jako nový člen,  napište na e-mail Spolku (info@spolekstrakacu.cz), vrátíme vás tam a členství si můžete obnovit stejným způsobem, jako se provádí prodlužování.