Jak zveřejnit vycházku na webu spolku?

Plánujete strakatou vycházku a chcete, aby byla tady v seznamu akcí?
Stačí pouze vyplnit šablonu pro zadávání vycházek a zaslat ji ve formátu .doc nebo .docx (NE v .pdf!) na info@spolekstrakacu.cz. Najdete ji také trvale na stránce vycházek.

Proč šablonu vyplnit a jak se dozvíte v tomto článku.

Přesně a srozumitelně zadané informace nám pomohou plánované akce zveřejňovat rychle a bez zbytečných průtahů. Prosíme o jejich pečlivé vyplnění, zvláště o dodržování typografických zásad, psaní diakritiky a velkých písmen, ušetříte nám mnoho práce.

Pokud chcete přiložit obrázek nebo fotku, přiložte ji do přílohy emailu. Prosím nevkládejte ji přímo do word dokumentu.

Je možné, že při plánování akce delší dobu dopředu nebudete znát všechny podrobnosti. Vůbec to nevadí, napište k dané kolonce „bude upřesněno XY (časový údaj) před akcí“. Vždy je lepší zveřejnit alespoň termín akce dostatečně dopředu.

Před vyplněním si nezapomeňte přečíst tipy, jak uspořádat vycházku a co předem uvést.

Jak připravit vycházku

Šablona pro zadávání vycházek – Stručné vysvětlivky k jednotlivým bodům

Název akceKrátký a výstižný název

Turistická vizitka: ANO – NE

Ponechte buď ANO nebo NE, dle toho zda ji bude možné na vycházce získat

Perex

Krátký úvod – dvě až tři věty – které budou viditelné pod názvem akce na hlavní stránce webu www.spolekstrakacu.cz. Pro lepší orientaci můžete uvést lokalitu, kde se akce koná.

Hlavní text

Informace a povídání o akci – nezapomeňte uvést i předpokládanou náročnost trasy – délku a terén, plánovaný konec a je-li na cestě možnost občerstvení. 

DatumDatum konání akce – to je asi jasné.

ČasPřesný čas srazu. Pokud víte i kdy bude akce končit, uveďte to.

Kategorie události:

Vycházka – Závod – Seminář – Výstavy a bonitace

Zde nevyhovující smažte. Můžete ponechat i více označení. Například u víkendové akce můžete nechat vycházka i seminář, akce se tak objeví ve výpisu obou kategorií.

Organizátor

Pokud jste uvedeni v seznamu organizátorů, uveďte zde pouze své jméno. Po rozkliknutí svého jména můžete zkontrolovat, zda je zde uvedeno telefonní číslo nebo email.

Místo

Prosím zde uveďte kompletní adresu (ulice + číslo + obec), i pokud napíšete parkoviště u supermarketu (to máte také svoji adresu), usnadní to zadávání pro zobrazení mapy. Pokud jde o sraz v přírodě či mimo obec, napište GPS ve formátu (XX.XXXX, YY.YYYYYY) , kdy X je zeměpisná šířka (N) a Y je zeměpisná délka (E). V případě srazů mimo pevnou adresu je dobré dodat i slovní popis místa pro lepší orientaci.

 

V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte zeptat.

Předem vám za zadavatelský tým moc děkujeme a těšíme se na další akce v nadcházejícím roce.