Srp
16:00 do 16:59
Kyselka,
Od 18. 08. 17 do 20. 08. 17

IMG_8409Termín další vodácké výpravy je 18. – 20. srpna 2017. Pojedeme další kus Ohře. Délka sjížděného úseku – sobota 14 km, neděle 12 km. Téměř celý splouvaný úsek je klasifikován jako WW1 (lehké peřeje nebo meandry). Nutná znalost alespoň základních záběrů. Pokud váš pes nemá zkušenosti s kánoí, doporučuji pobyt v lodi předem natrénovat. Taktéž doporučujeme plovací vestu pro psa. Pes tolik neprochladne a dá se dobře odlovit z vody v případě cvaknutí.

Přihláška na akci zde.

Program:

Pátek – příjezd účastníků v pátek odpoledne až večer do kempu Dubina. S vedením tábořišti domluveno, že pro nás část vyhradí, abychom byli pospolu. Možná procházka na Šemnickou skálu, večer táborák, hospoda povídání, logistika přesunu aut na sobotu do Karlových Varů.

Sobota – Splutí úseku Karlovy Vary (začátek pod Tuhnickým jezem – půjčovna lodí Samba) – kemp Dubina (14 km). Možná prohlídka kolonády ve Varech. Oběd cestou, asi restaurace nebo stánek na Hubertusu. Odpoledne po příjezdu do kempu procházka do bývalých lázní Kyselka a na rozhlednu Bučina. Večer táborák, hospoda atp, logistika aut na další den.

Neděle – Přesun aut a poté splutí úseku Dubina – Vojkovice (12 km), vrácení lodí do půjčovny ve Vojkovicích. Rozloučení, odjezd domů.

Lodě:  jsou domluveny v půjčovně lodí SAMBA v Karlových Varech. Zamluveno je 10 lodí, plus pádla a vesty, do každé lodi 1 barel (pojedeme na lehko, jeden barel bude stačit). Pojedeme v dvoumístných otevřených kánoích z polyethylenu, které jsou téměř nerozbitné.

Peníze: Tábořiště si každý platí sám. Veškeré stravování během akce je individuální, co si kdo přiveze nebo koupí – to si taky sní.

Cena za půjčení 1 lodě a vybavení je 600 Kč na oba dny. Záloha na lodě 600 Kč (za dvoučlennou posádku). Platba na účet Spolku 2900335649/2010, variabilní symbol 70817, specifický symbol telefon uvedený v přihlášce. Od 28.7. záloha na lodě nevratná (respektive je třeba za sebe sehnat náhradníky).

Prosím pokud možno o přihlášení kompletních dvoučlenných posádek –  pokud někdo nemá parťáka, posádku složíme na místě. Po přihlášení 20 lidí uzavřeme přihlašování.

AHOJ,  Milan a Jolana

Nahrávám mapu